Translate

9 augusti 2014

Kokostosca

Idag har jag bakat en förhoppningsvis god kaka som består av en vanlig chokladkaka som botten och en kokosglasyr över.
Den var väldigt enkel att göra och det tog inte heller lång tid.
Jag rekommenderar starkt att baka dem här när man får gäster och vill bjuda på en snabb och enkel efterrätt som samtidigt är väldigt god. 

För er som vill baka detta står ingredienserna i bilderna nedan.
Gör botten så här: 
1. Smält margarinet .
2. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt mjöl, salt, vaniljsocker, kakao och sist margarinet.
3. Häll smeten i en långpanna(30x40cm) och grädda i ugnen i ca 25 min på 175 grader. 

Gör kokosglasyren så här: 
1. Blanda alla ingredienserna samtidigt som bottnen är i ugnen och koka ihop i ca 5 min. 
2. Bred ut smeten på bottnen och grädda i ytterligare tio minuter tills den har fått en fin färg.

Mitt resultat:



-Paulina

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar